Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stavanger slo grusomt tilbake mot Storhamar

Jevnt i semifinalene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Regjerende norgesmestere Stavanger Oilers gikk på et sjokknederlag i den første semifinalen mot Storhamar i Stavanger, men slo hardt tilbake på Hamar i kveld. 

Storhamar var det beste laget fra start, men 0-0 sto seg til pause etter første periode. 

I andre periode var det derimot klasseforskjell på de to lagene. Kissel sendte bortelaget opp i ledelsen med et frekt skudd, før Soares styrte inn et skudd i overtall. 2-0 til pause etter andre periode, og Storhamar så ferdige ut.

Hjemmelaget sleit med å skape et skikkelig trykk på Oilers i den siste perioden før det gjensto fem minutter. En god Oilers-keeper så ut til å styre bortelaget til en enkel 2-0-seier, men 26 sekunder før slutt måtte Ruben Smith gi tapt for Storhamars Mikael Zettergren.

I overtall fikk han fritt leide fra kort hold og smalt pucken i mål til 1-2 og noen sekunders spenning.

Det holdt likevel ikke til noe mer enn litt valuta for hjemmefansens billettpenger, og dermed står det 1-1 i kamper før semifinalerundene fortsetter i best av sju-serien fredag. 

I den andre semifinalen vant Vålerenga 3-2 over Lørenskog og utliknet også til 1-1 i kamper.

Hele Norges coronakart