Stavanger spolerte Vålerengas gullfest

Vålerenga kunne sikre sitt 30. seriemesterskap på hjemmebane med seier over Stavanger Oilers torsdag, men snublet og tapte hele 1-6.

KNUST 1-6: Vålerenga tapte med fem mål på hjemmebane.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
KNUST 1-6: Vålerenga tapte med fem mål på hjemmebane. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dermed må Vålerenga, som ligger fire poeng foran Storhamar og fem foran Stavanger med to kamper igjen av grunnserien, fortsatt vente i noen dager før et eventuelt seriemesterskap er i boks.

Tirsdag var det utvisningene imot som ble tungen på vektskålen i Furuset Forum. Alle de tre første målene til Stavanger, signert Mario Lucia, Johannes Johannesen og Patrick Ulriksen, kom i overtallsspill.

Hjemmelaget reduserte til 1-3 ved Rasmus Ahlholm – også den scoringen i overtallsspill, før to kjappe fra bortelagets Jacob Lagace og Mats Larsen Mostue sørget for 5-1 etter to perioder.

Markus Vikingstad fastsatte sluttresultatet til 6-1 etter 55 spilte minutter.

Vålerenga kan ta sitt første seriegull siden 2014 med seier over Stjernen søndag. Oslo-klubben vinner også eliteserien om Storhamar taper for Sparta Sarpsborg torsdag og Stavanger ikke slår Frisk Asker lørdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer