Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

GET-ligaen:

Stavanger tok tilbake serieledelsen med storseier

Manglerud Star ble knust på hjemmebane.

KNUSTE HJEMMELAGET: Stavanger Oilers stoppet ikke før det sto 1-7 på måltavla. Her jubler laget for Tommy Kristiansen (i midten) sin 1-0-scoring. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
KNUSTE HJEMMELAGET: Stavanger Oilers stoppet ikke før det sto 1-7 på måltavla. Her jubler laget for Tommy Kristiansen (i midten) sin 1-0-scoring. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tommy Kristiansen scoret to og hadde én målgivende pasning da Stavanger Oilers slo Manglerud Star 7-1 borte i eliteserien i ishockey søndag.

Kristiansen åpnet scoringsballet snaut fem minutter ut i første periode og doblet til 2-0 i power play før det var spilt 13 minutter. Kristian Forsberg sørget for 3-0 før periodeslutt, også det i overtallsspill.

Resten av kampen ble enkel match for Stavanger-laget og scoringer av Markus Søberg (3) og Dan Kissel sørget for at det til slutt sto 7-1 på måltavla.

Steffen Ratejczak scoret Manglerud sitt mål.

Seieren gjør at Stavanger er tilbake på tabelltopp etter at Lørenskog lånte serieledelsen i omtrent et døgn etter at laget slo Storhamar 2-1 etter spilleforlenging lørdag.

Stjernen à poeng

Norges suverent beste lag de siste årene har imidlertid fått kamp av Stjernen i sesonginnledningen.

Søndag tok Østfold-laget tre nye poeng etter 4-0-seier borte mot Lillehammer og er dermed à poeng med Stavanger.

To mål i den første perioden og ett i både den andre og tredje, var nok til å sikre en komfortabel seier og åtte poeng på de tre første eliteseriekampene.

Hayes helten for Frisk Asker

Amerikaneren Ryan Hayes ble den store helten for Frisk Asker da laget slo Vålerenga hjemme i Asker.

Etter en målløs første periode, brukte Hayes kun 36 sekunder av starten på midtperioden til å score to ganger.

Rasmus Juell reduserte for Vålerenga til 1-2 i undertall etter fem minutter av den samme perioden, men laget klarte aldri å sette flere pucker i nettet. Det betyr at Frisk Asker ligger på tredjeplass med sju poeng, mens Vålerenga har fire poeng på sjetteplass.

I den siste kampen søndag slo Sparta Sarpsborg Kongsvinger 4-1 hjemme.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!