Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stavangers første seier i Sarpsborg

Vant 5-3 mot Sparta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sparta Sarpsborg - Stavanger 3-5. Stavanger vant i dag klubbens første kamp i Sparta Amfi noen sinne.

- Jeg synes vi spiller dårlig, og opptrer uprofesjonelt ved en rekke anledninger når vi pådrar oss tåpelige utvisninger. Derfor blir det en heldig seier som vi til dels kan takke en god keeper i Bengt Høglund for, sier kaptein Lars Peder Nagel til Aftenbladet.

Aldri før hadde Stavanger Oilers tatt poeng i Sparta Amfi i Sarpsborg, men det ville de gjøre noe med lørdag. Gjestene fikk en pangstart, og gikk opp i en 0-2-ledelse i løpet av snaue fem minutter. Scoringene ved Martin Strandstedt og Henric Höglund.

Deretter våknet Sparta, og reduserte og utliknet i løpet av de neste åtte minuttene i første periode. Hjemmelaget mål i første periode ble scoret av Torbjörn Johansson og Nicklas Roest.

Stavanger hadde føringen i målprotokollen hele veien, og Sparta måtte stadig jage utlikningsmål. I andre periode satte Fredrik Sundin inn 2-3, mens René Bøe utliknet noen minutter senere.

Ti minutter før full tid ga Martin Johansson Stavanger ledelsen. Sparta presset på mot slutten, og tok ut keeperen. En klarering fra en Stavanger-spiller fra egen sone gikk rett i mål, og dermed endte kampen 3-5.

I motsetning til lagkaptein Høglund er trener Gunnar Johanson svært fornøyd.

- Jeg er utrolig stolt av innsatsen gutta legger ned i dag, sier han til Aftenbladet.no.


(ANB)