Stavangers iskrigere tok første stikk

- Årsbeste, mener Marius Trygg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stavangers iskrigere tok sin første seier over Storhamar denne sesongen med 7-5 i den første semifinalen søndag.

- Vi har spilt jevnt mot dem i alle kampene, men de har trukket det lengste strået. I dag la vi igjen respekten i garderoben og viste skikkelig guts. Årsbeste, sa Stavanger-løper Marius Trygg til NTB etter at siddisene tok ledelsen 1-0 i semifinaleserien mot Storhamar.

Kampen i Stavanger ishall var jevn og full av sjanser. Etter 1-1 i første periode, rant målene inn i midtperioden. Men ingen av lagene klarte å opparbeide seg noe resultatmessig overtak. Før den siste perioden sto det 4-4.

I løpet av tredje periodes fem første minutter rykket hjemmelaget fra med scoringer av Daniel Back og David Bornhammar, men tidligere Stavanger-spiller Teemu Kohvakka reduserte til 5-4 med snaue sju minutter igjen av kampen.

Kohvakka hadde for øvrig en eventyrlig sjanse til å score mot gamleklubben i slutten av annen periode, men mens Oilers-keeper Bengt Höglund var på bærtur klarte ikke finnen å treffe pucken som lå foran det åpne målet.

Stavangers Henric Höglund var en av kampens store profiler med ett mål og to assist. Svensken scoret også 7-5-målet som avgjorde kampen to minutter før slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer