Stavhopper sjalu på Isinbajeva

Truer med å trekke seg fra OL.

Stavhopperen Giuseppe Gibilisco, VM-vinner og OL-medaljør, truer med å trekke seg fra Beijing-OL fordi treneren hans har tilbrakt for mye tid med Jelena Isinbajeva.

Italieneren, som vant VM i 2003 og tok bronse i OL i Aten for fire år siden, deler treneren Vitalij Petrov med den kvinnelige stavdronningen Jelena Isinbajeva.

Men samarbeidet slår sprekker.

Gibilisco mener han henger etter med forberedelsene fordi Petrov har reist verden rundt for å støtte Isinbajeva. Nå truer han med å trekke seg fra OL i Beijing.

- Jeg jobbet sammen med Isinbajeva og alt fungerte bra, men jeg ventet ikke at Petrov ville forsvinne og ikke komme tilbake, sier Gibilisco til Gazzetta dello Sport.

- Jeg har hørt med italieneren Nicola Silvaggi om han kan finne en løsning nå som lekene nærmer seg, og jeg tenker også på å trekke meg. Jeg henger etter. Jeg vil ikke dra til Beijing bare for å delta.

(NTB)

VERDENS BESTE: Russiske Jelena Isinbajeva er verdens beste kvinnelige stavhopper, og hun tiltrekker seg dermed mye oppmerksomhet. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
VERDENS BESTE: Russiske Jelena Isinbajeva er verdens beste kvinnelige stavhopper, og hun tiltrekker seg dermed mye oppmerksomhet. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer
Stavhopper sjalu på Isinbajeva
TRENER OG ELEV: Jelena Isinbayeva snakker med trener Petrov Vitali etter seieren i stavsprangkonkuransen under Bislett Games i fjor.