Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stavrum ber Rosenborg glemme gullet

Molde-treneren slenger med leppa igjen før helgas kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Forholdet mellom Molde og Rosenborg har alltid vært preget av naborivaleri, og situasjonen har blitt ytterligere skjerpet siden Arild Stavrum ble ansatt som Molde-trener.


Nå provoserer han trønderpublikumet igjen, foran søndagens møte i Molde.

- Seriemesterskapet havner ikke i Trondheim, sier han til Adresseavisen, før han legger til at han ikke er skremt av det «troillungan» har fått til i år.

Rosenborgs bergenske vikar-trener, Knut Tørum, vet ikke helt hvordan han skal forholde seg til Stavrums siste uttalelser.


- Om det er fjas eller om det er en oppriktig mening, vet jeg ikke. Uansett får han mene hva han vil. For meg er det like surt uansett om vi taper for Molde eller Sandefjord, sier Tørum til Adressa.

ERTER RBK: Arild Stavrum, Moldes trener, har gjort til sport å terge Rosenborg-leiren. Men RBK-trener Knut Tørum lar seg ikke hisse opp. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
ERTER RBK: Arild Stavrum, Moldes trener, har gjort til sport å terge Rosenborg-leiren. Men RBK-trener Knut Tørum lar seg ikke hisse opp. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer