Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stavrum gir Andresen bølle-stempel

Men utroper Brann til Norges beste.

(Dagbladet.no): Molde-trener Arild Stavrum sparer ikke på kruttet. Før møtet med RBK uttalte den tidligere proffen at trønderne ikke hadde vært gode på mange år.

vant Molde på Lerkendal. I dag skryter Stavrum av Brann.

- Jeg sa det jeg mente før RBK-kampen, og mener det når jeg sier at Brann har Norges beste lag. I år kan de gå for seriemesterskapet. Jeg tror gullkampen vil stå mellom Brann og Lillestrøm, med oss som ett av flere lag i kampen om de neste plassene. Brann er et hakk bedre enn Lillestrøm, sier Stavrum til Dagbladet i dag.

Stavrum har åpnet sesongen godt, med en femteplass etter to seirer, én uavgjort og ett tap. I kveld er det nettopp Brann som står på andre siden av banen på Røkkeløkka.

- Med samme arbeidsinnsats av 11 mann som mot RBK, skal vi ha muligheter for seier på en god dag mot Brann, sier Stavrum til Dagbladet.

MFK-treneren har ikke bare gode ting å si om de røde fra Bergen. I VG går den tidligere Bærum-treneren hardt ut mot kaptein Martin Andresen.

- Martin Andresen gir albuer, feller folk stygt og kjefter på dommerne. Han er en landslagskaptein ute av styring, sier Stavrum til avisa.

Stavrum mener Andresens posisjon som toppspiller fører til at dommerne i Tippeligaen ikke slår ned på ufinhetene hans.

KRAFTIGE UTSPILL: Samme dag som Molde tar i mot Brann går trener Arild Stavrum tøft ut mot Martin Andresen.
KRAFTIGE UTSPILL: Samme dag som Molde tar i mot Brann går trener Arild Stavrum tøft ut mot Martin Andresen. Vis mer

- Han har gått fra å være en fotballspiller til en bølle. Jeg kjenner ham som en grei kar, men han har sluttet å spille fotball, sier MFK-treneren.

Andresen svarer i VG med at Stavrums utspill er useriøst og faller på egen urimelighet.

• Din kommentar: Kan Molde bli årets sensasjon i Tippeligaen?

Stavrum gir Andresen bølle-stempel
STERK MIDTBANE: Stavrum mener Brann har Norges beste lag, med et godt spisspar og en sterk midtbane med Martin Andresen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling