Stavrum gir Andresen bølle-stempel

Men utroper Brann til Norges beste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Molde-trener Arild Stavrum sparer ikke på kruttet. Før møtet med RBK uttalte den tidligere proffen at trønderne ikke hadde vært gode på mange år.

Så vant Molde på Lerkendal. I dag skryter Stavrum av Brann.

- Jeg sa det jeg mente før RBK-kampen, og mener det når jeg sier at Brann har Norges beste lag. I år kan de gå for seriemesterskapet. Jeg tror gullkampen vil stå mellom Brann og Lillestrøm, med oss som ett av flere lag i kampen om de neste plassene. Brann er et hakk bedre enn Lillestrøm, sier Stavrum til Dagbladet i dag.

Stavrum har åpnet sesongen godt, med en femteplass etter to seirer, én uavgjort og ett tap. I kveld er det nettopp Brann som står på andre siden av banen på Røkkeløkka.

- Med samme arbeidsinnsats av 11 mann som mot RBK, skal vi ha muligheter for seier på en god dag mot Brann, sier Stavrum til Dagbladet.

MFK-treneren har ikke bare gode ting å si om de røde fra Bergen. I VG går den tidligere Bærum-treneren hardt ut mot kaptein Martin Andresen.

- Martin Andresen gir albuer, feller folk stygt og kjefter på dommerne. Han er en landslagskaptein ute av styring, sier Stavrum til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer