Stavrum knyttes til trenerjobb i Molde

- Må kjøpes fri, sier Bærum.

(Dagbladet.no): Molde jakter fortsatt hovedtrener, og navnet til klubbens tidligere spiller Arild Stavrum (33) er det siste som har dukket opp. Stavrum er nå trener i andredivisjonsklubben Bærum.

Han har kontrakt med Bærum i ett år til, med opsjon på to års forlengelse. Stavrum har imidlertid en klausul som gjør at han kan gå fritt om en klubb høyere i divisjonssystemet tilbyr ham jobb etter 2006-sesongen, skriver Romsdals Budstikke.

- Hvis noen vil ha Arild nå må de løse ham fra kontrakten, sier sportslig leder Tor Berntsen i Bærum til Romsdals Budstikke.

Verken Berntsen eller Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen vil kommentere om det er kontakt mellom klubbene.

Men Berntsen gjør i alle fall sitt for å snakke opp en eventuell pris:

- Arild er ekstremt dyktig, og har vært helt strålende for oss. Det er det største scoopet vi noensinne har gjort på trenersida, sier Bærum-lederen.

Det er en sterk attest fra en klubb som tidligere har hatt Tom Nordli, Gaute Larsen og Lars Tjærnås som trenere.

Stavrum var en av de beryktede tre S\'ene i Molde fra 1995, sammen med Ole Bjørn Sundgot og Ole Gunnar Solskjær.

TILBAKE TIL MOLDE? Arild Stavrum trekkes fram som kandidat til Molde-jobben. For tida er Stavrum på ferie, og har ikke selv kommentert en mulig retur til Røkkeløkka. Foto: Per Tormod Nilsen
TILBAKE TIL MOLDE? Arild Stavrum trekkes fram som kandidat til Molde-jobben. For tida er Stavrum på ferie, og har ikke selv kommentert en mulig retur til Røkkeløkka. Foto: Per Tormod Nilsen Vis mer

Stavrum spilte for Molde i fjor. Han har også spillererfaring fra Clausenengen, Besiktas, Aberdeen, Stabæk, Brann og Helsingborg.