Stavrum scoret igjen

IFK Göteborg - Helsingborg 0- 1. Arild Stavrum sørget for at Helsingborg fortsatt er en heit kandidat til Allsvenskan-gullet. - Det er ingen tvil om at vi kan vinne, sier Stavrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går ble han matchvinner mot den falmede storheten fra Göteborg. Stavrum har til sammen scoret 17 mål i årets svenske toppserie - og ligger klart i tet på Allsvenskans måljeger-liste.

Men først og fremst handler det om å bringe seriegullet til Helsingborg. Og to kamper før serieslutt, ligger Åge Hareides kvart-norske mannskap nest øverst på tabellen. Ett lite poeng bak AIK.

Takket være Arild Stavrums kroniske målteft.

- Vi er avhengige av at AIK taper poeng , men det er ingen tvil om at vi kan vinne. Dette blir skikkelig spennende, sier storscorer Arild Stavrum til det svenske nyhetsbyrået TT.

Enklere innspurt

Og på papiret har Helsingborg en enklere serieinnspurt enn AIK. Kommende helg spiller Stavrum og co. hjemme mot middelhavsfareren Elfsborg, mens AIK tar turen til Trelleborg - som kjemper for å unngå kvalifiseringsplassen i den nederste delen av tabellen.

I siste runde spiller Helsingborg borte mot bunnlaget Häcken, mens AIK tar imot Vrgryte.

- Hadde vi tapt i dag, ville løpet vært kjørt. Nå er det isteden AIK som har presset på seg. Men alle tar jo poeng fra alle. det blir en spennende avslutning, sier Stavrum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer