Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stöckl: - En fantastisk sesong. Men nå er jeg nervøs

Blir pappa om noen dager.

LANDSLAGSTRENER I HOPP:  Alexander Stöck er fornøyd med sesongen der flere av nordmennene har prestert på høyt nivå. Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix
LANDSLAGSTRENER I HOPP: Alexander Stöck er fornøyd med sesongen der flere av nordmennene har prestert på høyt nivå. Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hoppsesongen ble avrundet i slovenske Planica søndag. Norge vant nasjonskampen foran Slovenia og Tyskland, og Kenneth Gangens ble nummer tre i sammendraget: Dette ble den store beholdningen i verdenscupen.

- En fantastisk sesong med mange minner. Det mest positive er at så mange hopper på et konstant høyt nivå, sier trener Alexander Stöckl til Dagbladet.

Feiring Søndag ble det tid til en feiring i Planica, der det har vært enorme folkemengder denne helga. På lagkonkurransen lørdag var det trolig bortimot 50.000 tilskuere.

Men denne uka venter noe enda større for Stöckl og samboeren Ina Bergmann. De skal bli foreldre for første gang.

- Hun har termin 26. mars. Jeg er litt nervøs. Jeg håper i alle fall at hun ikke føder før jeg kommer hjem igjen, sier Stöckl.

Han vil ikke røpe om det blir en jente eller gutt.

En måneds pause Stöckl har kontrakt med Norge fram til etter OL i 2018.

- Hvordan ser du på fortsettelsen som trener?

- Det blir noe annet. Mange sier at dette kommer til å endre livet helt. Jeg gleder meg skikkelig. Men det er mange trenerkolleger fra andre land som også er fedre. Jeg har snakket litt med dem, så det kommer til å gå bra.

Hopperne tar nå en måneds pause etter en lang sesong. Så samler Stöckl troppene igjen. Hovedmålet neste sesong er VM i Lahti.

PÅSKEVÆR I PLANICA:  Norges to beste hoppere denne sesongen ble Kenneth Gangnes (til høyre) og Johann André Forfang (til venstre). I midten, den suverene verdenscupvinneren Peter Prevc fra Slovenia. Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix
PÅSKEVÆR I PLANICA: Norges to beste hoppere denne sesongen ble Kenneth Gangnes (til høyre) og Johann André Forfang (til venstre). I midten, den suverene verdenscupvinneren Peter Prevc fra Slovenia. Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart