Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stöckl dropper hele OL-laget til Japan

Lader opp på Lillehammer.

OL-FORBEREDELSER:  Alexander Stöckl og Anders Bardal hygget seg med pizza etter det siste rennet i Hoppuka. Denne uka starter OL-forberedelsene for fullt. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
OL-FORBEREDELSER: Alexander Stöckl og Anders Bardal hygget seg med pizza etter det siste rennet i Hoppuka. Denne uka starter OL-forberedelsene for fullt. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LILLEHAMMER (Dagbladet): Ingen av de fem norske hopperne som skal til OL i Sotsji hopper helgas verdenscuprenn i Japan.

Det bekrefter trener Alexander Stöckl overfor Dagbladet.

- Det er en lang reise og usikker konkurranse. Det har alltid vært vanskelig med vind og snø der borte, sier Stöckl.

På Lillehammer Norge ville normalt sendt noen av sine beste hoppere til Sapporo. Men i februar er det OL, og det er dette som er fokuset nå.

- Vi står over for å forberede oss best mulig til mesterskapet. Fra søndag til torsdag trener vi på Lillehammer, forteller Stöckl.

Norge stiller likevel med et lag i Japan, som består av seks utøvere fra COC-nivå, som er det neste høyeste nivået i hoppsporten.

- Jeg har hele tida sagt at OL har førsteprioritet denne sesongen. Derfor står jeg over Japan, sier Anders Bardal, som mangler individuell OL-medalje.

NM-drama OL-laget ble offentliggjort i går, og består foreløpig av Bardal, Anders Jacobsen, Anders Fannemel og Rune Velta.

Den femte og siste plassen blir avgjort i kveld, i forbindelse med NM på Lillehammer. Dagbladet får bekreftet at det står mellom Tom Hilde og Daniel-André Tande.

PS: NM vises på NRK 2 fra klokka 18.45.

Hele Norges coronakart