Stöckl i opphetet krangel med juryen etter kort hopping

- Vi solgte et dårlig produkt.

OPPGITTE: Hoppsjef Clas Brede Bråthen og Alexander Stöckl var oppgitte over juryen etter rennet i Vikersund. Her diskuterer de med renndirektør Walter Hofer og teknisk delegat Gabrijel Gros. Foto: Thomas Rasmus Skaug
OPPGITTE: Hoppsjef Clas Brede Bråthen og Alexander Stöckl var oppgitte over juryen etter rennet i Vikersund. Her diskuterer de med renndirektør Walter Hofer og teknisk delegat Gabrijel Gros. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VIKERSUND/OSLO (Dagbladet): Etter et lengstehopp på 216,5 meter i førsteomgang i Vikersund oppsummerte vel Arne Scheie best på NRK det mange tenkte:

- Hvor er juryen som ikke ga mer fart i førsteomgang? Det er en skandale!, utbrøt han etter rennet.

I finaleomgangen viste nemlig de beste hopperne fra tre avsatser høyere at det var mulig å hoppe langt og gi publikum noe av det de hadde betalt for, vinner Gregor Schlierenzauer hoppet for eksempel 240 meter.

Et dårlig produkt Etter rennet oppsøkte Norges landslagssjef Alexander Stöckl medlemmer av juryen for å få en forklaring. I flere minutter diskuterte han heftig med renndirektør Walter Hofer og den slovenske tekniske delegaten Gabrijel Gros.

- Vi solgte et dårlig produkt i dag, i første runden. Farten var for lav, fastslår Norges landslagssjef Alexander Stöckl etterpå.

Samtidig forstår han at juryen har det vanskelig, og aksepterer deler av deres forklaring.

- Vi har hatt en god diskusjon nå. De fortalte oss at det er vanskelig, ettersom startlistene er satt opp etter fjorårets skiflygingsranking, og da er det gode hoppere både i starten, midten og slutten av startlistene, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer