Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steen gjorde opp for selvmålet

— Nå er jeg på plussiden, sier tomålsscoreren.

«PERSONLIG UTLIKNING»: Christian Steen header inn 1-0 for Molde, og utlikner til 1-1 i sitt personlige målregnskap. Seinere la han på til 2-0 og er dermed på plussiden til tross for et selvmål tidligere i sesongen.Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
«PERSONLIG UTLIKNING»: Christian Steen header inn 1-0 for Molde, og utlikner til 1-1 i sitt personlige målregnskap. Seinere la han på til 2-0 og er dermed på plussiden til tross for et selvmål tidligere i sesongen.Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix Vis mer

|||MOLDE (Dagbladet.no): En smilende Christian Steen konstaterer at kveldens to vakre scoringer bringer overskudd i hans private målregnskap.

 — Jeg scoret jo selvmål for en stund tilbake, humrer han.

Den høyreiste midtstopperen er i alle fall ikke redd for å innrømme at det kjennes godt ut og score mål. Selv om to scoringer var i overkant av forventningene. Også Kjell Jonevret jubler på Steens vegne.

- Her folkens har dere min matchvinner, Christian Steen, ropte Kjell Jonevret til pressen mens Steen ble intervjuet.

- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg fikk veldig selvtillit etter den første scoringen. Når ballen kom på den andre, tenkte jeg bare at den setter jeg, sier han til Dagbladet.no

At Molde manglet fem spillere fra den vanlige førsteelleveren, merket Steen godt.

- Vi manglet trykket fremover og Strømsgodset slapp til på for mange overganger. Vi skal snart inn i den tøffeste tiden av sesongen, mange kamper står igjen. Selv om det ser vanskelig ut, har vi vel ikke helt gitt opp kampen om gullet, hevder han.

Dagens mest omtalte tema i fotball-Norge har vært vrakingen av Makthar Thioune og Mame Biram Diouf. Innad i troppen har dette gått temmelig bra for seg, skal vi tro Christian Steen.

— Det har vært lite snakk om situasjonen. Vi har trent som normalt og ikke lagt oss så mye opp i det disiplinære ved denne situasjonen, avslutter han.

2-0: Steen gratuleres av Magne Hoseth (t.v.) og Marcus Andreasson (t.h.) etter kveldens andre scoring fra midtstopperen. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
2-0: Steen gratuleres av Magne Hoseth (t.v.) og Marcus Andreasson (t.h.) etter kveldens andre scoring fra midtstopperen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media