Steen Jensen om RBKs trener: - Liten mann som pisser i brønnen

Krever unnskyldning og smekk fra RBK-styret.

KREVER REAKSJON: Ingebrigt Steen Jensen reagerer kraftig på Kåre Ingebrigtsens rettssak-utspill i ordkrigen med Inge André Olsen. Foto: NTB Scanpix og Dagbladet
KREVER REAKSJON: Ingebrigt Steen Jensen reagerer kraftig på Kåre Ingebrigtsens rettssak-utspill i ordkrigen med Inge André Olsen. Foto: NTB Scanpix og Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Styremedlem i Stabæk fotball Ingebrigt Steen Jensen - eller «Mr. Stabæk», som han ofte kalles etter sin mangeårige innsats for klubben - reagerer sterkt på at Kåre Ingebrigtsen trekker inn overgangssaken i sin mediekrangel med Stabæks sportssjef Inge André Olsen.

Tirsdag kveld skrev Jensen dette på sin Facebook-konto:

«Nesten ikke til å tro at RBK-trener Kåre Ingebrigtsen går ut i media og insinuerer at sportsdirektør Inge André Olsen i Stabæk ble urettmessig frifunnet for enhver anklage i den såkalte overgangssaken for to år siden. Olsen gjennomgikk et to års helvete før alle anklager ble avvist, og så kommer det en liten mann og pisser i brønnen.

Har det klikka for Brutter'n? Anbefaler at han søker om et kurs i profesjonalitet hos Bob Bradley, som vet hvordan trenere skal oppføre seg både i media og på sidelinja. Ingebrigtsen bør få en særdeles skarp reprimande fra styret i Rosenborg. Dette er direkte ondsinnet og langt under det man må kreve av en idrettsleder.»

Trakk inn rettssak Bakgrunnen for saken er at Stabæks sportssjef Inge André Olsen og Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen, gjennom TV 2, har lagt seg i ordkrigens skyttergraver i forkant av onsdagens cupsemifinale de to lagene imellom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.