UTEN VERV: Ingebrigt Steen Jense kommer ikke til å ha noen verv i Stabæk etter årsmøtet i klubben i slutten av februar. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
UTEN VERV: Ingebrigt Steen Jense kommer ikke til å ha noen verv i Stabæk etter årsmøtet i klubben i slutten av februar. Foto: ARNT E. FOLVIK / DagbladetVis mer

Steen Jensen trekker seg fra Stabæk-styret

- Vi trenger fjes i det nye styret uten svertede rulleblader.

(Dagbladet): Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen vil etter årsmøtet i klubben i slutten av februar tre til side som styremedlem i Stabæk Fotball AS.

- Alle er omforent med at dette er en god løsning, sier Jensen til Budstikka.no på spørsmål om det er etter eget ønske eller om han har blitt bedt om å trekke seg.

- Vi trenger fjes i det nye styret uten svertede rulleblader, legger han til.

Jensen gikk i dag knallhardt ut mot TV 2s Davy Wathne, Dagbladets Morten Pedersen, redaktør Trygve Hegnar og fotballpresident Yngve Hallén i kommentarfeltet under en lederartikkel om overgangssaken rundt Veigar Páll Gunnarsson og Herman Stengel i Østlendingen, hvor han stemplet kvartetten som «firerbanden som er dommer, jury, bøddel og mobb på en gang, stort sett uten peiling på hva de snakker om».

- Jeg er på vei ut av styret. Og det er derfor at jeg med glatt ansikt kan si at dette er min mening som privatperson, sier Jensen til Budstikka om kommentaren.

- Nå kan jeg heller bruke energien min på det jeg kanskje er god på, fortsetter han, og understreker samtidig at han fortsatt kommer til å være like engasjert i klubben i sitt hjerte selv om han nå ikke vil ha noen formelle verv i Stabæk i tida framover.