Steen Jensen trekker seg fra Stabæk-styret

- Vi trenger fjes i det nye styret uten svertede rulleblader.

UTEN VERV: Ingebrigt Steen Jense kommer ikke til å ha noen verv i Stabæk etter årsmøtet i klubben i slutten av februar. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
UTEN VERV: Ingebrigt Steen Jense kommer ikke til å ha noen verv i Stabæk etter årsmøtet i klubben i slutten av februar. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen vil etter årsmøtet i klubben i slutten av februar tre til side som styremedlem i Stabæk Fotball AS.

- Alle er omforent med at dette er en god løsning, sier Jensen til Budstikka.no på spørsmål om det er etter eget ønske eller om han har blitt bedt om å trekke seg.

- Vi trenger fjes i det nye styret uten svertede rulleblader, legger han til.

Jensen gikk i dag knallhardt ut mot TV 2s Davy Wathne, Dagbladets Morten Pedersen, redaktør Trygve Hegnar og fotballpresident Yngve Hallén i kommentarfeltet under en lederartikkel om overgangssaken rundt Veigar Páll Gunnarsson og Herman Stengel i Østlendingen, hvor han stemplet kvartetten som «firerbanden som er dommer, jury, bøddel og mobb på en gang, stort sett uten peiling på hva de snakker om».

- Jeg er på vei ut av styret. Og det er derfor at jeg med glatt ansikt kan si at dette er min mening som privatperson, sier Jensen til Budstikka om kommentaren.

- Nå kan jeg heller bruke energien min på det jeg kanskje er god på, fortsetter han, og understreker samtidig at han fortsatt kommer til å være like engasjert i klubben i sitt hjerte selv om han nå ikke vil ha noen formelle verv i Stabæk i tida framover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer