Steenkamps mor kaller Pistorius patetisk, humørsyk, arrogant og eiesyk

Hevder han ville drept noen før eller senere.

I RETTEN: Reeva Steenkamps foreldre, June og Barry, snakker i et intervju om The Times om tiden etter tapet av datteren. June tror forholdet mellom datteren og Oscar Pistorius nærmet seg slutten, og at det kan ha spilt en rolle for hendelsene 14. februar i fjor. Foto: REUTERS/Ihsaan Haffejee/Pool
I RETTEN: Reeva Steenkamps foreldre, June og Barry, snakker i et intervju om The Times om tiden etter tapet av datteren. June tror forholdet mellom datteren og Oscar Pistorius nærmet seg slutten, og at det kan ha spilt en rolle for hendelsene 14. februar i fjor. Foto: REUTERS/Ihsaan Haffejee/Pool Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Denne uka ble «Blade Runner» Oscar Pistorius (27) dømt til fem års fengsel for drapet på kjæresten Reeva Steenkamp (29) på valentinsdagen i fjor.

I et stort intervju med The Times Magazine (krever innlogging) snakker Steenkamps foreldre, June og Barry, om tiden etterpå.

June Steenkamp sier i det intervjuet at det var uflaks at datteren møtte Pistorius, og hevder at han ville ha drept noen før eller senere, ifølge BBC. Hun kaller blant annet 27-åringen for patetisk, humørsyk, arrogant og eiesyk.

- Forholdet nærmet seg slutten Foreldrene fester ikke stor lit til Pistorius' forklaring, og er redde for at de aldri skal få vite nøyaktig hva som skjedde natten 14. februar i fjor.

- Han er den eneste som vet sannheten, sier Steenkamp til The Times.

Hun tror at forholdet mellom datteren og Pistorius nærmet seg slutten, og tror det spilte en rolle for hva som skjedde den skjebnesvangre natten.

- Klærne hennes var pakket. For oss, er det ingen tvil: Hun hadde bestemt seg for å forlate Pistorius den kvelden. Jeg tror forholdet nærmet seg slutten. Hun (Reeva) trodde ikke at det gjorde noen av dem lykkelige, sier June Steenkamp ifølge BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer