Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stefan Johansen: - Vi vil tilbake på vinnersporet

Celtic-stjernen etter første tap på 8 kamper.

VIL SLÅ TILBAKE: Celtic hadde vunnet åtte kamper på rad før helgens tap mot Dundee United. Nå håper Stefan Johansen at klubben kan slå tilbake umiddelbart, og sikre seg en seier hjemme mot Ross County, som ligger nest sist med 9 poeng etter 17 kamper, 3. juledag. REUTERS/Russell Cheyne
VIL SLÅ TILBAKE: Celtic hadde vunnet åtte kamper på rad før helgens tap mot Dundee United. Nå håper Stefan Johansen at klubben kan slå tilbake umiddelbart, og sikre seg en seier hjemme mot Ross County, som ligger nest sist med 9 poeng etter 17 kamper, 3. juledag. REUTERS/Russell Cheyne Vis mer

Celtic gikk i helgen på sitt første tap etter åtte strake seirer.

- Gode lag slår øyeblikkelig tilbake, mener Stefan Johansen.

Ronny Deilas mannskap hadde søndag muligheten til å rykke ytterligere fra i toppen, men den skotske serielederen måtte se seg slått 2-1 av Dundee United. Celtics luke er dermed på fire poeng før romjulsrunden.

Johansen sier kun seier er godt nok hjemme mot Ross County 3. juledag.

- Vi vil tilbake på vinnersporet og få en ny rekke med seirer. Ross County er et lag som alltid kommer for å forsvare seg og satse på kontringer. Gjør vi ting riktig og spiller bra, skal vi slå dem, sier Johansen til Celtics nettsted.

Nordmannen håper hjemmefordelen vil slå positivt ut.

- Fansen vår er fantastisk på bortebane, men jeg håper de sørger for en god atmosfære hjemme også. Det er litt lettere å spille på eget gress. Banen er stor og du får fansen med deg, sier han.

Celtic har vunnet 12 av 17 seriekamper hittil i sesongen. Søndagens tap var lagets tredje i ligaen under Deilas ledelse. (NTB)