Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stefan Johansen er i samtaler hos Celtic

- Hvis alt går etter planen skal jeg gjennomføre den medisinske testen i morgen.

 REISTE:  Strømsgodsets Stefan Johansen forlot i dag morges landslagssamlingen i Abu Dhabi for å sluttforhandle med Celtic. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
REISTE: Strømsgodsets Stefan Johansen forlot i dag morges landslagssamlingen i Abu Dhabi for å sluttforhandle med Celtic. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Stefan Johansen landet i ettermiddag i skotske Glasgow.

Han reiste i morgentimene fra landslagssamlingen i Abu Dhabi, med tillatelse om å reise for å sluttbehandle med en klubb om overgang.

- Medisinsk test i morgen Nå er det liten tvil om at den klubben er Celtic. Overfor BBC Scotland sier Strømsgodset-spilleren at han håper at han kan gjennomføre den medisinske testen i morgen.

- Hvis alt går etter planen skal jeg gjennomføre den medisinske testen i morgen. Jeg blir veldig glad hvis det ordner seg, sier 23-åringen.

Spilleren er i samtaler med klubben i kveld, og dermed er det trolig at Strømsgodset har godtatt budet Celtic la inn på midtbanespilleren for noen dager siden, skriver Drammens Tidende.

Champions League Ifølge avisen handler det om en 3,5 år lang avtale for nordmannen.

En av grunnene til at han ønsker seg til Celtic, forklarer Stefan Johansen, er fordi klubben spiller i Champions League.

- Celtic er en stor klubb. De spiller i Champions League og leder den skotske ligaen, så det lokker veldig, sier Johansen til BBC.

Går alt etter planen, presenteres trolig Johansen som Celtic-spiller tirsdag, deres første signering i overgangsvinduet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media