Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stefan Johansen feiret målet til ære for sitt ufødte barn

- Forhåpentligvis kan jeg vise den til den når den er født.

TIL ÆRE FOR DEN UFØDTE: Stefan Johansen og samboeren venter barn i august. Kveldens målfeiring var til ære for barnet som kommer.Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TIL ÆRE FOR DEN UFØDTE: Stefan Johansen og samboeren venter barn i august. Kveldens målfeiring var til ære for barnet som kommer.Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet): Celtic-profilen Stefan Johansen startet på benken mot Finland i kveld og led seg som alle andre gjennom den elendige førsteomgangen på Ullevaal. 

Det syntes da han kom innpå også. Den halvtimen Johansen fikk for Håvard Nordtveit var nok til å sikre ham et minne for livet. Johansen kriget inn den definitive avgjørelsen da den finske innbytter-keeperen Joronen tabbet seg ut på et tilbakespill. 

Johansen banket ballen i det tomme målet og løp mot midtsirkelen før han plutselig snudde. Inne i målet plukket han opp ballen, la den under spillerdrakta som en mage, og lagde hjertetegn med henda. 

- Jeg og forloveden min venter barn i august, så det var en liten gest til den lille. Forhåpentligvis kan jeg vise den til den når den er født, sier Johansen etter kampen.

Dårlig førsteomgang
For utover minnet for familieboka var det langt mellom høydepunktene i kveld. 
 
- Jeg syns førsteomgangen er dårlig fra vår side, det er litt tilbake til Estland da egentlig. Men i andreomgangen kommer Jo Inge inn og har et kjempeinnhopp og lager en viktig scoring for oss. Det virker som om vi klarer å slippe oss ned da og tør å spille. Vi så litt stressa ut, så det her gjorde godt for selvtilliten i laget, sier Johansen.

Vil ha flere på kamp
TV 2-reporter Marius Skjelbæk forteller Johansen at han har kommet til 3250 tilskuere på kveldens kamp. Det offisielle tallet var 4675. 

- Det er håpløst når du klarer å stå og telle, sier Johansen til Skjelbæk med et smil, og legger til: 

- All ære til dem som kommer i dag, men det er ikke sånn vi vil ha det. Vi ønsker at det norske folket skal komme på match, og det var litt glissent i dag. Jeg satt på benken der i første omgang og så. Det er ikke det synet vi vil ha, men forhåpentligvis kan den her seieren hjelpe på.

Hele Norges coronakart