Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stefan Johansen fikk et kort innhopp i Celtics tolvte strake seier

Vant 4-0.

INNBYTTER: Stefan Johansen fikk åtte minutter på banen i kamp mot Kilmarnock i kveld. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
INNBYTTER: Stefan Johansen fikk åtte minutter på banen i kamp mot Kilmarnock i kveld. Foto: REUTERS/Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Celtics stormløp mot seriegull fortsatte med 4-0-seier over Kilmarnock onsdag. Stefan Johansen fikk et nytt kort innhopp.

Celtic tok sin 12. strake seier, er fortsatt ubeseiret og har nå 18 poengs forsprang til toeren Aberdeen. Dessuten tangerte Fraser Forster en 100 år gammel rekord ved å holde nullen for 10. seriekamp på rad.

Rekorden ble satt av Charlie Shaw for 100 år siden og tangert i 1921-22.

Joe Ledley ga Celtic en tidlig ledelse, før Lee Ashcroft doblet den med et selvmål. Charlie Mulgrew sto for det tredje målet midt i annen omgang, og Amido Balde satte punktum på overtid.

Johansen debuterte i bortekampen mot Hibernian søndag. Onsdag fikk han sin hjemmedebut da han kom inn for Mulgrew i det 82. minutt.

I onsdagens andre kamp vendte Hearts 0-1 til seier 2-1 over St. Mirren. Hearts, som er håpløs sist som følge av en stor poengstraff, har to strake seirer etter å ha vært uten seier i 11 kamper. Edinburgh-laget er nå iallfall på plussiden med fem poeng.

(NTB)

Hele Norges coronakart