Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stefan Johansen fortsetter å briljere i Fulham

I GOD FORM: Stefan Johansen. Foto: NTB Scanpix
I GOD FORM: Stefan Johansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stefan Johansen var nok en gang sentral da Fulham vant et målrikt serieoppgjør mot Wigan 3-2.

Nordmannen var nest sist på ballen da hjemmelagets Denis Odoi utlignet til 2-2 med snaue 20 minutter igjen å spille på Craven Cottage. I siste spilleminutt sørget Neeskens Kebano for seier med sin 3-2-scoring.

Etter en tøff start på Fulham-karrieren, går det nå meget bedre for Johansen. 26-åringen står foreløpig med seks seriemål.

– Jeg håper selvfølgelig at det fortsetter slik. Jeg trives veldig i Fulham. Her har jeg fått en rolle på banen som passer meg godt. Jeg får komme dypt og hente ball, men også bidra offensivt, sa Johansen til NTB før lørdagens oppgjør mot Wigan.

Fulham avanserer til 9.-plass på tabellen i den engelske mesterskapsserien. Opp til playoff er det seks poeng.

– Fulham er jo en storklubb. Klubben har vært i Premier League i flere år, så det er ingen tvil om at det er på øverste nivå vi ønsker å spille. Det ville betydd mye for oss og fansen. Vi nærmer oss, men vi er ikke helt der ennå, sier Johansen.

Alexander Tettey sonet karantene da Norwich vant hele 5-1 hjemme mot Nottingham lørdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling