Joshua King er Norges eneste stjerne

Stefan Johansen har bare en måte å takke for tilliten på, han må gi Lagerbäck en god kamp

Lars Lagerbäck savner Joshua King og slår ring om Stefan Johansen. Det første er selvfølgelig, det andre kan bite ham bak.

KRITIKKEN PRELLER AV: Stefan Johansen tar seg ikke nært av kritikken etter den svake kampen mot Slovenia. Han sier media får skrive og mene det de vil. Og det er holdningen til Lars Lagerbäck også, alt mens han minner om hvordan det gikk sist enkelte kommentatorer ville ha Norges landslagskaptein fjernet. Da scoret Stefan Johansen to mål. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
KRITIKKEN PRELLER AV: Stefan Johansen tar seg ikke nært av kritikken etter den svake kampen mot Slovenia. Han sier media får skrive og mene det de vil. Og det er holdningen til Lars Lagerbäck også, alt mens han minner om hvordan det gikk sist enkelte kommentatorer ville ha Norges landslagskaptein fjernet. Da scoret Stefan Johansen to mål. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Kypros-Norge, TV2 mandag kl. 20.45

LARNACA (Dagbladet): Joshua King er blitt kontaktet uten hell, han er dessverre ikke klar til denne kampen heller. Det er en svekkelse, men et faktum Lars Lagerbäck ikke får gjort noe med.

LANDSLAGSKAPTEIN STEFAN JOHANSEN spilte en svak kamp mot Slovenia og lider under manglende spilletid i Fulham. Det er veldig synlig, et betydelig usikkerhetsmoment før Kypros, men en problemstilling Norges landslagstrenerer kan gjøre noe med.

Han velger å la det ligge.

LARS LAGERBÄCK SLÅR heller ring om sin kaptein, ser bort fra at Stefan Johansen er blitt byttet ut sju ganger i løpet av de åtte siste landskampene, og at den i Ljubljana fredag kveld var den svakeste av dem alle. Tretten balltap hadde den norske kapteinen gjennom de 57 minuttene han spilte.

Toeren han fikk på de fleste spillerbørser var fortjent.

LIKEVEL SPILLER NORGES kaptein fra start mot Kypros. Lagerbäcks argument er at han vet hva Stefan Johansen står for, og at han vet hva han får. Det siste, på bakgrunn av Slovenia-kampen, er i beste fall en sannhet med modifikasjoner. Og argumentet han bruker, som det første lille stikket til media etter snart to år i jobben, er at enkelte kommentatorer ville ha Stefan Johansen vraket til den første Nations League-kampen i september.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer