Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fulham slo Derby i play off-semifinalen

Stefan Johansen med målgivende da Fulham tok ett steg nærmere Premier League

Fulham trakk det lengste strået i den første semifinalen i play off til Premier League.

TIL FINALE: Fulham er klare for playoff-finale på Wembley etter å ha slått ut Derby over to kamper. Foto: Reuters/Tony O'Brien/NTB scanpix
TIL FINALE: Fulham er klare for playoff-finale på Wembley etter å ha slått ut Derby over to kamper. Foto: Reuters/Tony O'Brien/NTB scanpix Vis mer

Stefan Johansen og Fulham slo Derby 2-0, og dermed er de enda nærmere spill i Premier League neste sesong. Derby ledet 1-0 etter det første oppgjøret, men Fulham, som endte sesong på tredjeplass i ligaen viste seg som det sterkeste laget hjemme på Craven Cottage.

Stefan Johansen var involvert i den første scoringen mandag kveld. Finnmarkingen var nest sist på ballen da han dempet et innlegg fra venstre på brystet og stjerneskuddet Ryan Sessegnon banket inn 1-0 to minutter ut i 2. omgang.

2-0-scoringen kom i det 66.- minutt. Denne gangen var Sessegnon servitør og fra corneren raget Denis Odoi høyest og på vakkert vis sendte Fulham foran i dobbeltoppgjøret.

Stefan Johansen kunne ha gjort 3-0 med elleve minutter igjen å spille, men skuddet hans ble blokkert. Johansen spilte hele kampen på Fulhams midtbane og pådro seg også et gult kort 17 minutter ut i 2. omgang da han på kynisk vis klippet ned Derby-spiss Cameron Jerome på en overgang.

I det neste hinderet venter det opprykksfinale mot vinneren av oppgjøret mellom Aston Villa og Middlesbrough. Aston Villa vant den første kampen 1-0, og returkampen spilles på Villa Park i Birmingham tirsdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media