Stefan Johansen med nytt Celtic-mål

- Han er en viktig og god spiller, skryter Deila.

VIKTIG FOR DEILA: Celtic-spiller Stefan Johansen putta i kveld sitt tolvte mål for sesongen. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
VIKTIG FOR DEILA: Celtic-spiller Stefan Johansen putta i kveld sitt tolvte mål for sesongen. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Celtic-sjef Ronny Deila kan stole på Stefan Johansen. Nordmannen scoret igjen da Partick Thistle ble slått 2-0 i serien onsdag.

Dermed leder Celtic serien med sju poeng og har i tillegg en kamp til gode.

- Jeg er fornøyd med prestasjonen. De første 15 minuttene var virkelig gode. Da skulle vi scoret både én og to ganger, men Partick viste at de er et godt lag, sa Ronny Deila etter kampen.

Onsdag scoret Kris Commons på straffe like før pause. Partick fikk i samme moment en spiller utvist.

Stefan Johansen scoret et flott mål etter 63 minutter. Han sendte ballen i hjørnet etter at John Guidetti hadde assistert.

Var kaptein - Han er en viktig og god spiller. Han jobber hardt og kommuniserer godt med spillerne rundt seg, sa Ronny Deila.

I Scott Browns fravær fikk Johansen æren av å være Celtic-kaptein onsdag.

- Han gjorde en god jobb og fortjente å være kaptein. Han har hatt en god sesong og blir stadig bedre, sa trener Deila.

Johansen har bidratt solid til Celtic-suksessen. Han har nå scoret sju ganger siden 7. februar og tolv totalt denne sesongen.

Flere mener at Johansen ligger godt an til å bli årets Celtic-spiller.

Tett program Deila gir også nordlendingen deler av æren for at Celtic har vært solide bakover på banen denne sesongen.

- Vi har bare sluppet inn 14 mål så langt og han er en av årsakene til det. Han jobber hardt for laget, sa telemarkingen.

Tidligere i vinter vant Glasgow-klubben ligacupen, og om ikke lenge venter semifinalen i FA-cupen. Det er høyst sannsynlig at Deila får en tittel-trippel i sin første sesong som sjef for storklubben.

Nå er Celtic inne i en meget travel periode med fem kamper på 17 dager.

(NTB)