Stefan Johansen med scoring da Celtic fikk en pangstart i ligaen

Slo Ross County i premieren.

I SCORINGSFORM: Celtics Stefan Johansen hamrer inn 2-0-scoringen. Foto: NTB Scanpix
I SCORINGSFORM: Celtics Stefan Johansen hamrer inn 2-0-scoringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Celtic - Ross County 2-0 (2-0)

(Dagbladet): Ronny Deilas mannskap fikk en pangstart på ligasesongen mot Ross County i ettermiddag. Den regjerende seriemesteren hadde små problemer med å sanke inn tre poeng i premieren på Celtic Park.

- Du vil alltid spille bedre. I 55-60 minutter spilte vi ok. De siste 30 minuttene var slurvete og rotete, sier Ronny Deila ifølge klubbens egen Twitter-konto.

Manageren påpeker at noe av grunnen kan være at det bare er to dager siden Celtic spilte Champions League-kvalifisering.

- Vi sto ikke sammen som et lag og mistet ballen over hele banen, det er litt skuffende, sier Deila.

Pangstart Allerede etter tre minutter tok hjemmelaget ledelsen ved Leigh Griffiths. Scoringen kom fra krittmerket etter at målscoreren selv ble klippet ned i boksen. Etterpå hamret Griffiths ballen i mål.

Etter 20 minutter kunne det fort sett mye verre ut for Celtic da Jackson Irvine ble felt av Celtic-keeper Craig Gordon like utenfor 16-meteren. Irvine var spilt alene gjennom, og spørsmålet var om han ble fratatt en åpenbar scoringsmulighet i situasjonen. Dommeren mente nei - og ga Gordon det gule kortet i stedet for det røde.

I stedet doblet Celtic ledelsen.

Stefan Johansen fortsatte der han slapp forrige sesong, med å notere seg for scoringer i Celtic-trøya. Nordmannen mottok ballen på 15 meter ti minutter før hvilen, og banket den i nettet med yttersiden av foten på første touch.

Spilte en time I andre omgang vartet Craig Gordon opp med flere praktredninger på forsøk fra bortelaget. Keeperen imponerte også ved flere tilfeller forrige sesong, og viser at det ikke var tilfeldig.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Bortelagets Scott Fox var tidvis i det umulige hjørnet utover i kampen, og nektet Celtic flere scoringer.

Målscorer Griffiths måtte ut med skade allerede etter 18 minutter. Stefan Johansen ble på sin side byttet ut etter en time.

- Vi har noen viktige kamper hver uke så det var godt å starte med en 2-0-seier, sier Stefan Johansen.

Ronny Deila med målscorer Leigh Griffiths, som måtte ut med skade. Foto: NTB Scanpix
Ronny Deila med målscorer Leigh Griffiths, som måtte ut med skade. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer