Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stefan Johansen og Trond Olsen er enige: Ikke rødt kort

Utviste Johansen og felte Olsen snakket ut.

HOTEL BRISTOL (Dagbladet): Det var like før slutt under søndagens Tippeliga-kamp mellom Viking og Strømsgodset at situasjonen oppstod. I jakten på utligningsmålet sendte drammenserne alle mann i angrep, og dermed åpnet det seg plutselig rom for Trond Olsen. Med en tom banehalvdel framfor seg deiset han i bakken i duell med Godsets Stefan Johansen.

Ferdig med saken Dommer Tommy Skjerven mente midtbanejuvelen fratok lyntoget Olsen en klar scoringsmulighet, og valgte dermed å gi Johansen direkte rødt kort. Da hadde midtbanestrategen allerede fått et gult kort han ikke skulle ha hatt, og som Strømsgodset mandag valgte å anke inn for NFF.

Etter at de begge hadde sett TV-bildene, snakket Johansen og Olsen sammen.

- Jeg har sett kortene i reprise nå, og jeg står fortsatt på mitt. Det gule er jeg ikke i nærheten av, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg får det. Det røde mener jeg er billig. Jeg prata med Trond Olsen, og vi har diskutert situasjonen. Han opplevde situasjonen annerledes etter å sett bildene enn han gjorde på banen, og var vel enig i at rødt var strengt. Men jeg er ferdig med det, sier Johansen, som ikke ønsker å snakke mer om den situasjonen.

Viste mental styrke Noe han derimot gjerne snakker om, er landslaget. Johansen debuterte i privatlandskampen mot Sverige for et par uker siden. Det ble både en opp- og en nedtur.

- Det starta på verst tenkelige vis, sier Johansen til Dagbladet, og sikter til tversoverpasningen som ledet til svenskenes første scoring.

- Men så føler jeg at jeg spilte meg opp, og jeg har fått gode tilbakemeldinger fra Egil (Olsen) og Ola (By Rise) legger han til.

Etter kampen havnet Johansen i søkelyset da Drillo tydelig ble overrasket over at debutanten hadde blitt kåret til banens beste. «Av hvem da!»? var Drillos reaksjon på nettopp det. I ettertid har Johansen snakket med landslagssjefen.

- Vi sitter igjen med mye av det samme inntrykket-  at jeg åpnet rufsete med noen unødvendige feil, men at jeg spilte meg bra opp etter hvert. Han var fornøyd med at jeg viste mental styrke med å komme tilbake etter en dårlig start.

- Samme hvor jeg spiller Mot Kypros er Strømsgodset-spilleren aktuell for en startplass, både i favorittposisjonen sentralt på midten, og i en indreløperrolle. Men så lenge han får spille, bryr ikke nordlendingen seg noe om hvor på banen.

- Indreløper og sentralt er ikke så ulikt som alle skal ha det til. Man er oftere i press og kommer lengre fram i banen som indreløper. Bortsett fra det er det ganske likt. For meg er ett fett, jeg tar utfordringa på strak arm, uansett hvor jeg blir plassert. Jeg har bare lyst til å spille, samme hvor, sier Johansen til Dagbladet og smiler.

RØDT KORT?: Det mener i alle fall Tommy Skjerven, men får ikke støtte fra noen av de de involverte. Foto: Tommy Ellingsen / NTB Scanpix
RØDT KORT?: Det mener i alle fall Tommy Skjerven, men får ikke støtte fra noen av de de involverte. Foto: Tommy Ellingsen / NTB Scanpix Vis mer
LANDSLAGSSPILLER: Stefan Johansen er blant Drillos 23 utvalgte før kampene mot Kypros og Sveits. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
LANDSLAGSSPILLER: Stefan Johansen er blant Drillos 23 utvalgte før kampene mot Kypros og Sveits. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 200771027


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling