Stefan Johansen scoret i Deilas Celtic-debut

Spilte treningskamp i Østerrike.

KAN GLISE: Ronny Deila ledet Celtic i sin første treningskamp i kveld og så laget vinne 3-1 mot Krasnodar fra Russland. Kampen ble spilt i Østerrike.
Foto: REUTERS/RussellCheyne
KAN GLISE: Ronny Deila ledet Celtic i sin første treningskamp i kveld og så laget vinne 3-1 mot Krasnodar fra Russland. Kampen ble spilt i Østerrike. Foto: REUTERS/RussellCheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronny Deila ledet torsdag sin første treningskamp som Celtic-manager. Den ga 3-1-seier over russiske FC Krasnodar.

Om knappe to uker skal Celtic ut i sin første kvalifiseringskamp til mesterligaen. Før den tid skal laget blant annet spille tre treningskamper i Østerrike.

Mot Krasnodar fikk Deila en drømmestart i form av scoring allerede i kampens annet minutt. Den tidligere Rosenborg-backen Michael Lustig fant Anthony Stokes, som satte inn 1-0.

Krasnodar utlignet et kvarter senere, men Stefan Johansen sørget for at Celtic gikk til pause med 2-1-ledelse da han snappet ballen fra et nølende forsvar.

Like etter hvilen økte Callum McGregor til 3-1. Det ble også sluttresultatet selv om russerne vasket fram en rekke gode sjanser utover i kampen.

Ivrig - Vi var noe heldige. Vi møtte et bra lag. Krasnodar er sterkt besatt, men jeg synes vi sto bra i 90 minutter og skapte en del fine sjanser. At vi vinner er sterkt, men samtidig er vi veldig varierende i det vi gjør, sa Deila til TV 2.

Han markerte seg fra sidelinjen med ivrige rop.

- Det var mer av det i 2. omgang, for da hadde vi et veldig ungt lag. De trenger en gal mann på siden som kan fortelle dem hva de skal gjøre, forklarte den norske manageren.

For Deilas lag venter treningskamper mot Rapid Wien, Linz og tsjekkiske Dukla før det blir alvor mot KR Reykjavik fra Island på bortebane 15. juli.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer