TIL ATLETICO: Forsvareren Stefan Savic forlater italiensk fotball og Fiorentina. Mandag skrev landslagsspilleren fra Montenegro under for spanske Atlético Madrid. Foto: EPA/PASQUALE BOVE
TIL ATLETICO: Forsvareren Stefan Savic forlater italiensk fotball og Fiorentina. Mandag skrev landslagsspilleren fra Montenegro under for spanske Atlético Madrid. Foto: EPA/PASQUALE BOVEVis mer

Stefan Savic til Atlético Madrid

Femårskontrakt.

Forsvareren Stefan Savic forlater italiensk fotball og Fiorentina. Mandag skrev landslagsspilleren fra Montenegro under for spanske Atlético Madrid.

Det var den spanske klubben som selv gikk ut med nyheten på sin nettside. Det ble også informert om at 24-åringen, som vant seriemesterskapet i England i 2012 med Manchester City, har bundet seg til Atletico for fem år.

Italienske medier skriver samtidig at klubbene skal ha blitt enige om en overgangssum på ni millioner euro (ca. 80 millioner kroner).

- Vi er svært fornøyde med at denne overgangen er i orden. Savic er en svært lovende spiller med en stor framtid foran seg, sier sportsdirektøren i Atletico, Luiz Perez Caminero.

Savic har vært i Fiorentina siden 2012. Han er hentet inn som erstatter for brasilianeren Joao Miranda som er gått til Inter.

(NTB)