Steffen: - Jeg er mye bedre i dag

RBK og landslaget venter på MR-svar.

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): Steffen Iversen måtte avbryte oppvarmingen til Rosenborg - Brøndby i går på grunn av smerter i leggen. I dag er beinet bedre, men Rosenborg tar ingen sjanser og har sendt spissen til røntgenundersøkelse.

- Jeg føler meg bedre i dag enn i går, sa Steffen Iversen i det han satte seg i bilen på vei til MR-undersøkelsen i Trondheim.

Medisinsk koordinator Haakon Schwabe i Rosenborg bekrefter også at Steffen er bedre i dag. Foreløpig venter han på svar fra MR-undersøkelsen.

- Det kan være en strekk i verste fall. Steffen er mye bedre i dag enn i går. Det vi ikke likte, var at han ble verre verre da han varmet opp, sier Schwabe til Dagbladet.no.

Landslaget avventer

Rosenborg spiller borte mot Lyn søndag kveld klokka åtte. Lørdag om en drøy uke spiller landslaget borte mot Skottland.

Landslagets assistenttrener Ola By Rise sier det foreløpig ikke er aktuelt å utvide troppen på grunn av usikkerheten rundt Steffen Iversen.

- Nei, ikke før vi eventuelt får vite mer. Vi har foreløpig ikke fått indikasjoner på at han ikke er spilleklar. Det var jo veldig nær på at han startet i går, sier By Rise til Dagbladet.no.

BEDRE: Steffen Iversen var skadd i går, men var ute på banen og gratulerte lagkameratene etter seieren mot Brøndby. I dag har han vært til MR-undersøkelse. Foto: Arnt E. Folvik
BEDRE: Steffen Iversen var skadd i går, men var ute på banen og gratulerte lagkameratene etter seieren mot Brøndby. I dag har han vært til MR-undersøkelse. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

Gledelig Tarik-nytt

Han sier imidlertid at dersom det kommer forfall eller blir usikkerhet rundt flere spillere, kan det være aktuelt å hente inn en erstatter.

En som la inn en sterk søknad i går kveld, var Tarik Elyounoussi som scoret to da Heerenveen gikk videre til Uefa-cupens gruppespill i går. Det har selvsagt også landslaget fått med seg.

- Det er veldig gledelig at norske spillere er ute og presterer, sier By Rise.

- Men ikke gledelig nok til å hente ham inn i troppen?

- Nei, vi kan jo ikke indeksregulere landslagstroppen, humrer han.

Steffen: - Jeg er mye bedre i dag