Steffen: - Spiller gjerne midtbane

TJØLLING (Dagbladet.no): Midtbanen er den lagdelen Nils Johan Semb er mest usikker på foran Polen-kampen. - Jeg spiller gjerne midtbane, sier Steffen til Dagbladet.no.

Steffen Iversen har lenge slitt med en skade. Etter to Tottenham-kamper fra start føler han seg landskampklar - også som midtbanespiller.

- Det er det samme for meg hva jeg spiller, men det er vel mest aktuelt med høyre kant eller høyre indreløper.

- Er du i god nok form til å spille indreløper?

- Det skal nok gå bra. Jeg har jo løpt opp og ned på kanten til Tottenham de siste kampene, sier Steffen.

Bakke er ute

Eirik Bakke har meldt forfall både til Polen-kampen på lørdagg og kampen mot Hviterussland neste onsdag. Det har gitt Semb hodebry. Hvordan han nå skal komponere midtbanen er det største spørsmålet for Semb.

- Ja, det er vel der det er mest uklart, sier Semb til Dagbladet.no.

Fredrik Winsnes ble tatt ut som Bakke-erstatter i dag. Tommy Svindal Larsen virker sikker som sentral midtbane. Jo Tessem la inn en solid søknad med godt spill mot Nord-Irland sist. Men det store spørsmålet er hvem som skal få den siste midtbaneplassen.

- Tør du bruke Steffen?

- Han har klart seg bra i Tottenham, og det som er bra med Steffen er at han er lettrent, sier Semb.

Vidar Riseth kan brukes på midtbanen, men er først og fremst en back i Sembs øyne.

- Vidar er som poteten - han kan brukes til alt. Men her er han først og fremst som et backalternativ, sier landslagssjefen.

Trening i Tjølling

Semb samlet sine tropper til trening på Tjølling litt utenfor Larvik i ettermiddag. Laget trener her i dag og i morgen før de drar inn til Oslo for å gjøre de siste forberedelsene til lørdagens viktige VM-kvalifiseringskamp mot Polen på Ullevaal.

En kamp Norge må - eller i hvert fall helst bør - vinne.

- Vi må vel ikke. Vi kan klare oss med tap hvis vi vinner resten av kampene, men da blir det veldig vanskelig, sier Semb.