Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen ber om tid

Steffen Iversen tviler så sterkt på framtida at han ber om mer tid til å bestemme seg for hvor han skal spille neste år. Kanskje kommer ikke svaret før midt i desember.

ULLEVAAL (Dagbladet): Steffen Iversen har i lang tid gjentatt at han ikke vil si om han blir eller drar fra Vålerenga før siste seriekamp er spilt. Men han var like taus i går - sjøl om Klanen ga tydelig uttrykk for at han er sterkt ønsket. I 30 minutter sto 500 supportere igjen og ropte taktfast på Iversen. Som til slutt gjorde som Klanen ville. Han takket slik Klanen vil ha det: I blanke messingen.

Han er like blank på alle spørsmål om fotballframtida.

Venter gjerne

-  Jeg vet ikke. Og det kommer helt sikkert ikke til å skje noe den kommende uka. Kanskje jeg venter til etter kampene i Royal League er spilt, sier han til Dagbladet.

Det betyr at han setter hele Vålerenga-miljøet på pinebenken i opp mot halvannen måned til. Siste gruppekampen i Royal League spilles rundt 10. desember. Og klubbdirektør Kjetil Siem har ingenting mot å vente.

-  Vi kan godt vente til over jul også vi - om det betyr at Steffen blir, sier han.

Men Vålerenga skal ha flere spillere enn Steffen på plass. Kjetil Rekdal røpet i Dagbladet i går at han har 40 navn på lista. Og jo lenger Iversen venter med å bestemme seg, jo vanskeligere blir det for Vålerenga å få kabalen til å gå opp.

-  Ja, dette er både-og, sier Siem.

-  Skal være stolte

Men i går var verken Steffen Iversen eller Kjetil Siem mest opptatt av neste sesong.

Den høydramatiske serieavslutningen endte godt, men ikke godt nok. Seriegullet var jo så nære.

-  Da vi gikk opp til 3- 0, var vi jo mestere en liten stund. Men Rosenborg gjorde jobben. Dette er litt bittert nå, men vi har tatt sølv og det skal vi være stolte av, sier Iversen.

Han gjorde manns jobb i går også. Steffen tror ikke laget kunne gjort stort mer enn det de fikk med seg i løpet av 90 minutter.

Han tror ikke han sjøl heller kunne gjort mer enn han har gjort siden han kom til klubben i august.

-  Jeg har kommet i god form. Nå er det bare å passe seg. Det er når formen kommer at jeg bruker å bli skadd, sier han.

I går smertet bare tanken på gullet som glapp.

VÅLERENGA-HIT: Steffen Iversen er vilt ønsket i Vålerenga både av lederne og Klanen etter å ha bidratt til å gjøre Oslo-laget til en toppklubb.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media