Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen blir flau på vegne av Mini

Sliter ikke med motivasjonen.

INNBYTTER MOT SKOTTLAND: Steffen Iversen kom inn fra benken i 4-0-seieren på Ullevaal i augst. Før møtet med Island meldte han forfall. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX.
INNBYTTER MOT SKOTTLAND: Steffen Iversen kom inn fra benken i 4-0-seieren på Ullevaal i augst. Før møtet med Island meldte han forfall. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX. Vis mer

|||• Norge - Makedonia: Følg kampen i livestudio kl. 20.30

 (Dagbladet.no): Forrige tirsdag meldte Steffen Iversen forfall til landskampen mot Island, av familære årsaker.

RBK-spissen fortalte at han måtte en tur til England, for å besøke datteren sin og ordne papirer foran en samlet familieretur til Trondheim og Norge.

I går var 32-åringen tilbake på RBK-trening, og han har fått med seg TV2-ekspert Mini Jakobsens vurdering av forfallet.

- Jeg tror Drillo oppfattet det sånn at Steffen ikke hadde den store interessen av å være med. Drillo mener nok at om du ikke er 100 prosent motivert for å spille på landslaget, så trenger du ikke å være her, sa Mini til TV-kanalen.

Den uttalelsen tenner Iversen. Han sier motivasjon ikke var en faktor i forfallet, og at han akter å fortsette for Norge.

- Jeg har vært med på landslaget i 11 år, uten å melde forfall på grunn av andre ting enn skader. Jeg må få gjøre det en gang jeg og, sier Iversen til TV 2 Sporten.

Iversen refser ikke bare Mini i innslaget, han tar med TV2-kollega Davy Wathne i samme slengen.

- Det jeg har lest av Mini og Davy Wathne, det er nesten litt flaut at de klarer å si noen sånn, synes nå jeg. Jeg er litt flau på deres vegne, sier Iversen.

Egil Drillo Olsen forklarte mandag at Iversen ikke blir kalt inn på nytt til kveldens VM-kvalik mot Makedonia, fordi han har det han trenger av angripere i troppen.

Drillo sa følgende om RBK-spissens forfall i forrige uke:

- Folk er forskjellige. Han kan ha gode grunner. Det aksepterer jeg. Jeg tar dette til etterretning og bruker ikke mye krefter på dette.  Er ikke Steffen hundre prosent innstilt på å være her, så er det bedre at han prioriterer annerledes.

I KLINSJ: Mini Jakobsen får svar fra Steffen Iversen, etter at TV2-eksperten tolket Drillos uttalelser om RBK-spissen. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
I KLINSJ: Mini Jakobsen får svar fra Steffen Iversen, etter at TV2-eksperten tolket Drillos uttalelser om RBK-spissen. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling