Steffen blir i VIF ut sesongen

Spiller mot Haka i morgen.

(Dagbladet.no): VIF-fansen kan starte feiringen. Steffen Iversen blir i Vålerenga enda litt til.

Vålerengas hjemmeside melder i ettermiddag at klubben og Iversen er enige om at spissen blir i VIF ut sesongen.

- Ja, nå er det oppe og avgjort, Steffen fullfører kontrakten hos oss, og det er ingenting mer å spekulere i, sier VIF-direktør Kjetil Siem.

Dermed blir det ingenting av overgangen til Olympiakos, og Vålerenga kan fritt bruke 28-åringen i returkampen mot finske Haka i morgen.

Opprinnelig skulle Olympiakos møtt Iversens rådgiver Christian Eidem i München for ytterligere forhandlinger i går. Men det ble ingenting av møtet, fortalte Eidem til Dagbladet.no tidligere i dag.

Iversen er bosmanspiller etter sesongen, og kan da forlate Vålerenga uten overgangssum. Men først vil han gjøre seg ferdig i klubben.

- Han valgte altså å følge hjertet og la følelsene bestemme. Han har virkelig lyst å være med på det vi gjør her i klubben i år, sier Siem.

VIF og Iversen reiste til Finland i dag tidlig, og møter Haka i morgen kveld. Oslolaget vant den første kampen 1-0 på Ullevaal.

SPILLER MOT HAKA: Steffen Iversen fullfører sesongen for Vålerenga - både i Europa og Norge. Foto: Scanpix
SPILLER MOT HAKA: Steffen Iversen fullfører sesongen for Vålerenga - både i Europa og Norge. Foto: Scanpix Vis mer

Da spilte ikke Iversen, i påvente av et Olympiakos-bud.

Nå jubler Kjetil Rekdal over at han kan bruke stjernespissen i Europa igjen.

- Alle i klubben er happy nå. Olympiakos benyttet ikke muligheten da vi ga Steffen kampfri i forbindelse med det første møtet med Haka sist uke, sier Rekdal til Aftenposten.no.