Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen blir nabo med Thierry Henry

Steffen Iversen har kjøpt en luksusvilla i Hampstead i London - like ved Arsenal-stjernen Thierry Henry.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KØBENHAVN (Dagbladet): -  Ja, det stemmer at vi er naboer, sier Steffen Iversen til Dagbladet.

Da Thierry Henry ble intervjuet av Canal+ lørdag, omtalte han både Iversen og John Carew som «mine venner».

-  Jeg har kjent Henry en stund, og vi sees av og til. Det er først og fremst konene våre som er bestevenninner, sier Iversen .

Han eide lenge bolig i karakteristiske Maida Vale nordvest i London, også kalt Little Venice - Lille Venezia - på grunn av vannkanalene i distriktet. Denne solgte han tidligere i år, og kjøpte istedet en villa i Hampstead noe lenger øst.

Den nybakte norske seriemesteren har imidlertid ikke tilbrakt mye tid i luksusstrøket:

-  Det er stort sett kona mi som har vært der, men jeg kan veien jeg også, gliser Iversen.Høygravide Anna Crane venter parets barn midt i desember. Ventetida har hun brukt på å innrede og dekorere hjemmet i Hampstead, blant annet med hjelp fra Henrys kone Nicole Merry.

Crane har bakgrunn som popartist, mens Merry er skuespiller og modell.

-  Betyr huskjøpet at England blir ditt neste stoppested?-  Det er ikke dette huset vi kommer til å bo i. Når vi en gang skal bosette oss, flytter vi trolig til litt utenfor London. Men nå er det naturlig at vi har en base i byen, sier Iversen.

 FASJONABELT:  Her har Steffen Iversen og kona Anna Crane kjøpt seg nytt bosted. Arsenal-stjernen Thierry Henry er nærmeste nabo. Foto: Keith Hammett
FASJONABELT: Her har Steffen Iversen og kona Anna Crane kjøpt seg nytt bosted. Arsenal-stjernen Thierry Henry er nærmeste nabo. Foto: Keith Hammett Vis mer

I tillegg til Henry har en rekke kjente personer hjemmeadresse i eksklusive Hampstead: Skuespillerinnen Kate Winslet, forfatteren John le Carré, popartistene Liam Gallagher og George Michael, samt Arsenal-duoen Fredrik Ljungberg og Robert Pires.

Steffen Iversen eier fra før leiligheter i Trondheim, på Kypros og i Spania.

NABO: Steffen Iversen.
NABO: Thierry Henry.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!