Steffen blir ut sesongen

Rune Hauge klarte ikke å selge Steffen Iversen før overgangsvinduet stengte i går kveld. Nå iverksettes plan B for å få VIF-spissen til England i høst.

LJUBLJANA (Dagbladet): Etter Vålerengas mislykkede forsøk på å nå Mesterligaen for åtte dager siden, har Rune Hauge jobbet konkret med to Premier League-klubber. Etter det Dagbladet erfarer var den ene klubben nær å signere Iversen. Men 95 prosent er ikke 100 - og der stoppet det i denne omgang.

Nå er målet å få Steffen Iversen til England 1. november.

Advokat

-  Vi har satt advokat på saken for å sjekke ut muligheten for en overgang selv når det internasjonale vinduet er stengt, sier Steffen Iversens rådgiver, Christian Eidem til Dagbladet.

-  Vi mener å ha en god sak. For så lenge Steffens kontrakt med Vålerenga utløper 31. oktober i år, vil han være arbeidsledig etter det.

-  Og som spiller uten kontrakt må han ha lov til å flytte på seg.

FA må godkjenne

Det engelske fotballforbundet (FA) må eventuelt godkjenne en slik avtale utenfor de fastsatte overgangsperiodene. Advokaten som jobber med saken har tro på at det kan la seg ordne. Men først må Rune Hauge komme opp med en klubb som vil ha Steffen Iversen.

Går ikke det, er sannsynligheten stor for at han forlenger kontrakten med Vålerenga en eller to måneder - alt avhengig av om VIF henger med i UEFA-cupen eller ikke.

OSLO-HØST: Steffen Iversen ble ikke solgt før overgangsvinduet ble lukket i natt - derfor blir han i VIF.