Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen er frustrert

Steffen Iversen startet på høyre midtbane mot Armenia. I den desperate scoringsjakten i andreomgang fungerte Iversen som Norges tredje spiss. - Det var frustrerende å hele tiden stange mot den armenske forsvarsmuren, sier Steffen til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steffen Iversen hadde Norges første sjanse i andreomgang. Iversen ble spilt fri av Ullevaal-debutant Christer Basma. Fra sju-åtte meters hold skjøt Iversen over Armenia-målet.

- Ballen spratt feil vei hele kampen igjennom, Den spratt hele tiden en meter feil for oss, og en meter riktig for dem (Armenia), sier Iversen.

Tottenham-spissen spilte høyre midtbane før pause. Etterhvert som jakten på scoring ble mer desperat ble Iversen flyttet opp som spissmakker til Ole Gunnar Solskjær og Tore Andre Flo.

- Vi ville få mer trøkk framover ved å flytte opp flere folk.

- Er du fornøyd med egen innsats?

- Jeg hadde et par feil i slutten av førsteomgangen, men ellers gikk det greit. Det gir uansett en dårlig følelse ikke å klare å putte ballen i mål.

Hva synes du om å spille 4-4-2?

- Det har ikke så mye å si for meg bare jeg får spille, Semb bestemmer, sier Iversen.