- Steffen er i god form

Portsmouth-manageren er imponert.

(Dagbladet.no:) Tidligere i dag ble det kjent at Steffen Iversen trener med Portsmouth.

Den tidligere Vålerenga-spissen har i lang tid vært koblet til en rekke klubber, men han har ikke lagt skjul på at han aller helst vil til England. Han spilte der i sju år - for Tottenham og Wolverhampton, og kona er engelsk med nyfødt barn.

Pompey-manager Harry Redknapp bekrefter i ettermiddag at klubben ser på Iversen som en interessant spiller, og han er fornøyd med det han har sett så langt.

- Han har gjort det veldig bra. Jeg gikk med på å se på ham, og han er i god form, sier Redknapp til BBC.

Vil hente Spurs-spillere

Samtidig sier han til radiokanalen at klubben har lagt inn bud på to spillere fra Steffens gamle klubb Tottenham.

- Forhåpentligvis nærmer vi oss en avtale med klubben, slik at vi kan snakke med spillerne, sier Redknapp.

Han vil ikke avsløre noen navn, men Portsmouth har tidligere blitt koblet til midtbanespiller Sean Davis og forsvarsspiller Noe Pamarot. Sistnevnte har tidligere spilt for Pompey.

MØTES I PREMIER LEAGUE? Steffen Iversen kan være på vei til Portsmouth og Premier League. Da vil han møte landslagskompis John Arne Riise. Foto: SCANPIX
MØTES I PREMIER LEAGUE? Steffen Iversen kan være på vei til Portsmouth og Premier League. Da vil han møte landslagskompis John Arne Riise. Foto: SCANPIX Vis mer

Ifølge britiske medier har Portsmouth også luktet på Pedro Mendes, Anthony Gardner og Michael Brown. Dette er alle spillere som har slitt med å spille seg inn på Tottenham-laget denne sesongen.

Sky Sports melder at Pompey også er interessert i Boro-keeper Mark Schwarzer.

Portsmouth har fått mye penger mellom henda, etter at klubben ble kjøpt av russiske Aleksandr Gajdamak. Han skal ha investert 250 millioner kroner i klubben allerede.

Debatt

Hvor tror du kontraktsløse Steffen Iversen ender?