Steffen er overraskelsen

Steffen Iversen opplever jubeldager. Først som spiss i Spurs, nå som spiller hos Semb. - Det var ganske overraskende å bli tatt ut, sier Steffen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tottenham-spissen fikk meldinga om at han var tatt ut i A-landslagstroppen mot Albania i går. I går kveld reiste han fra London. I dag er lysluggen på plass på treningsfeltet på Grorud.

For første gang sammen med de store gutta.

- Det er en stund siden jeg snakket med Nils Johan. Da spurte han om hvordan det gikk, sier Lille-Ivers.

Drømmer

I går fikk han beskjed om å sette seg på første fly til Norge. Og å være forberedt for et innhopp for Jostein Flo i kampen mot Albania. Men - først må guttungen vise seg fram på treninga. Alvoret starter i dag.

- Alle drømmer om å spille på A-landslaget, men det er vanskelig å si om jeg er klar. Det går bedre og bedre på treninga. Men det er selvfølgelig en ulempe at jeg mangler kamptrening, sier Steffen til NTB.

Det er ingen hemmelighet at Steffen Iversen er en av Nils Johan Sembs favoritter. Da U23-landslaget tok EM-bronse i år, var han en av nøkkelspillerne. Nils Johan har fulgt Steffen på nært hold i flere sesonger. Han vet hva trønderen er god for.

Utfordring

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer