Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen er tilbake

Steffen Iversen (21) er over skademarerittet. Onsdag ble han matchvinner for Tottenham-reservene. Lørdag er han aktuell for Premier League. - Jeg føler meg bra, sier Steffen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Steffen er helt klart med i vurderingen når laget skal tas ut mot Leeds lørdag. Deilig med noen gode nyheter for en gangs skyld, sier Tottenham-manager Gerry Francis til PA.

Steffen Iversen ble skadd i U21-landskampen mot Sveits 12. september. Han vrei ankelen og har vært ute siden. Tottenham raste og mente landslagets bruk av unggutten var uforsvarlig.

Nå er det meste glemt. Onsdag kom Steffen seg gjennom 45 minutters spill for reservene mot Ipswich. Tottenham vant 2-1 og Steffen scoret det andre målet.

- Ankelen er fortsatt litt stiv, men det gjør ikke vondt lenger. Det er godt å være tilbake på banen, sier Steffen til The Sun.

Bare Les Ferdinand er igjen på den engang lange skadelista i klubben. I mellomtiden kan Steffen Iversen etablere seg på topp med Chris Armstrong.

- Steffen er i troppen og jeg tror han sitter på benken. Jeg blir overrasket hvis han starter, sier reservekeeper Espen Baardsen til Dagbladet.

Hele Norges coronakart