Steffen er utålmodig

Steffen Iversen er igjen på beina etter mange skadeavbrekk og trøkker i Tottenham. Nå håper lille-Ivers å være tilbake på førstelaget i løpet av to uker.

- Jeg er fullt på høyde på treningene, men det mangler litt kondisjon. Derfor prøver jeg å stå på litt ekstra hver gang, forteller Iversen til NTB i dag.

Tøffe perioder

Trønderen har ikke spilt for Tottenham siden 21. desember i fjor og er utålmodig.

- Det er ikke særlig gøy å sitte på tribunen når de andre er ute på banen, men jeg har lært av den forrige lange skadeperioden. Man må ikke være for ivrig, men lytte til kroppen og la skaden lege seg, sier Iversen.

Nå flyter språket, vennekretsen er utvidet - Darren Anderton og Espen Baardsen er de beste lagkompisene - og livet i London går bedre enn noen gang.

- Jeg hadde mine tøffe perioder, det er det ingen grunn til å legge skjul på. Da jeg ble skadd for første gang var det tungt, forteller Iversen.

Tungt

Tottenham ble i dag latterliggjort i flere aviser etter 0-3 hjemme mot Middlesbrough dagen før, og et nedrykk gir bare fire ganger innsatsen hos landets mange bookmakere. Oddsen for Spurs-ligagull er nærmere 200.

- Vi må skjerpe oss. Søndag var det bare elendig. Vi manglet bevegelse og spilte alt for mye bakover på banen, sier Steffen.

Han spiller under sin tredje Tottenham-manager: En beundrende Gerry Francis kjøpte ham. Christian Gross fikk nesten ikke se Iversen på banen på grunn av skadene. Og nå er David Pleat sjef.

- Med ham er den engelske rytmen tilbake i klubben. Det setter mange spillere pris på. For meg betyr det ikke så mye. Gross var ikke så hard som han kunne se ut som, sier Steffen.

Og Tottenham satser. Nå ligger det an til at Blackburn-kaptein Tim Sherwood, som er i unåde hos sin manager Roy Hodgson, kjøpes inn for vel 50 millioner kroner.(NTB)