Steffen er utålmodig

Steffen Iversen er igjen på beina etter mange skadeavbrekk og trøkker i Tottenham. Nå håper lille-Ivers å være tilbake på førstelaget i løpet av to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg er fullt på høyde på treningene, men det mangler litt kondisjon. Derfor prøver jeg å stå på litt ekstra hver gang, forteller Iversen til NTB i dag.

Tøffe perioder

Trønderen har ikke spilt for Tottenham siden 21. desember i fjor og er utålmodig.

- Det er ikke særlig gøy å sitte på tribunen når de andre er ute på banen, men jeg har lært av den forrige lange skadeperioden. Man må ikke være for ivrig, men lytte til kroppen og la skaden lege seg, sier Iversen.

Nå flyter språket, vennekretsen er utvidet - Darren Anderton og Espen Baardsen er de beste lagkompisene - og livet i London går bedre enn noen gang.

- Jeg hadde mine tøffe perioder, det er det ingen grunn til å legge skjul på. Da jeg ble skadd for første gang var det tungt, forteller Iversen.

Tungt

Tottenham ble i dag latterliggjort i flere aviser etter 0-3 hjemme mot Middlesbrough dagen før, og et nedrykk gir bare fire ganger innsatsen hos landets mange bookmakere. Oddsen for Spurs-ligagull er nærmere 200.

- Vi må skjerpe oss. Søndag var det bare elendig. Vi manglet bevegelse og spilte alt for mye bakover på banen, sier Steffen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer