Steffen får skryt

Steffen Iversen har bare spilt tre kamper fra start denne sesongen, men det bryr ikke Tottenham-manager Glenn Hoddle seg noe om.

Med bare 358 spilleminutter så langt i år er situasjonen langt fra tilfredsstillende for trønderen, men Glenn Hoddle gir Steffen liten grunn til optimisme. Han kommer ikke til å gjennomføre noe rotasjonsjonssystem i Tottenham.

- Jeg regner ikke med at spillerne skal være fornøyde når de ikke er på laget, men det kan jeg ikke bry meg om. Klubben kommer foran den enkelte, sa Hoddle etter seieren mot West Bromwich.

For Steffen Iversen betyr det at han må benytte sjansene han får som innbytter godt, men han har langt igjen til å bli en superreserve i Solskjær-klasse.

Nær scoring

I går var han imidlertid veldig nær sin første scoring for sesongen og fikk skryt av Hoddle.

Iversen ble kastet inn i kampen etter 65 minutter, og et kvarter seinere kranglet han med seg ballen inne i feltet og avsluttet fra liggende stilling. Russell Hoult ga retur, og Gustavo Poyet trillet ballen i hjørnet til 3-1 for Tottenham.

- For tida har vi en nesten skadefri tropp. På samme tid i fjor hadde vi 15 friske spillere, nå har vi 21 eller 22. Det gir oss en bredde som gjør det mulig å sende innpå spillere som påvirker kampen positivt i vår favør. Det gjorde Poyet og Iversen i dag, sa Hoddle.

Heldig Keller

Tottenham tok ledelsen allerede etter to minutter i går, da Christian Ziege scoret med et lavt frispark fra 25 meter. Deretter ble Robbie Keane spilt fri halvveis inn på gjestenes banehalvdel, løp fra Sean Gregan og scoret sikkert sitt femte seriemål. Gjestenes Scott Dobie reduserte med et knallskudd fra høyre hjørne av 16-meteren etter 73 minutter, før innbytterne Iversen og Poyet sikret Spurs-seier.

Tottenham var heldig som fikk avslutte med ti mann, for etter 66 minutter burde Kasey Keller blitt sendt i dusjen da han felte Scott Dobie stygt utenfor straffefeltet.

- Da jeg så Kasey løpe ut visste jeg hva som kom til å skje, og lukket øynene. Derfor kan jeg ikke si om jeg syntes han var heldig som fikk fortsette kampen, var Hoddles bortforklaring til den episoden.

SIKRET SEIEREN: Gustavo Poyet scoret det avgjørende 3-1-målet for Tottenham, på retur etter skudd av Steffen Iversen. Iversen jakter fortsatt sitt første mål for sesongen, men har bare spilt tre kamper fra start og åtte som innbytter i serien.