Steffen fikk kjeft av Eggen

Steffen Iversen kom til RBK-brakka for å besøke pappa Odd, men fikk i stedet klar melding fra Nils Arne Eggen: - Skriv under, gutt!

Eggens befaling handlet selvfølgelig om NFFs markedsavtale, som Iversen ikke har undertegnet.

Nyopererte Iversen var på besøk på Lerkendal for første gang på et halvt år før helga. Pappa Odd Iversen ventet på trappa for å motta opphavet, men Nils Arne Eggen kom Iversen-senior i forkjøpet.

Eggen mottok Litj-Ivers med et velkjent verbalt utbrudd, som vanlig ikke pakket inn i høflighetsfraser. Iversen er en av landslagsspillerne som ikke har skrevet under på NFFs markedsavtale.

- Her handler det om at dere skal bidra til fellesskapet. Du skriver under med en gang! Hvis det er noen formuleringer dere er misfornøyd med, så ordner dere det etterpå, sa Eggen ifølge Adresseavisen.

Iversen kjenner RBK-sjefen godt og valgte ifølge avisa å ikke motsi ham. Han lo isteden. Etter Eggen-velkomsten utdypet Iversen argumentene sine til Adresseavisen.

- Jeg vil ha kontroll over bruken av mitt eget navn og retten til «trynet» mitt. Er det for mye å forlange da?, sier Iversen.

- Dette handler ikke om penger, men vi må ha litt frihet selv også.

(Dagbladet.no)