Steffen fikk rett

LONDON (Dagbladet): Fulham- Tottenham 3- 1: Fulham knekte cup-nesa til tittelforsvarer Spurs på tre steder. Førstedivisjonsklubben var klart best i 90 minutter og Steffen Iversen fikk rett. Han advarte mot Fulham på forhånd.

- Vi må virkelig spille langt bedre enn det vi har prestert de siste tre kampene hvis vi skal gå videre og ha noen mulighet til å forsvare ligacup-gullet fra forrige sesong, advarte Lille-Ivers via Soccernet i går formiddag.

Advarselen hjalp ikke det minste. Verken for Steffen eller Leo eller Ginola eller Sol Campbell. Alle var langt under pari pluss litt til. Riktignok scoret Steffen, men det var han da også nødt ti. Han fikk en ferdig innpakket scoring servert rett i føttene av Fulham-keeper Taylor.

Skrubbsultne Fulham

Utover dette hadde Iversen en bra volleysjanse og et mislykket brassespark. Leo løp og løp, men Fulhams midtbanegutter var også overalt. Fulham var skrubbsultne, de ville rett og slett vinne. Og de har flere meget bra spillere, som i tillegg til en herlig innsats, også har dyktighet til å gjøre ting på egen hånd. Bill Hayles sørget for 1- 0, løpsvillige Wayne Collins banket inn 2- 1, og til slutt banenes beste, Geoff Horsfield, som spikret siste spikeren inn i 3- 1 kista.

Lund på vei?

Dermed fikk Steffen rett i sine dystre spådommer.

- Hvis du ser på hva Fulham klarte i FA-cupen i fjor, ble slått ut 1- 0 av Manchester United, og ser på deres gode resultater i årets liga, må vi skjerpe oss og spille opp mot vårt beste, advarte Steffen før kampen.

Forhåndsklokskapen hjalp ikke. Ei heller at kompis Andreas Lund satt på tribunen. Foreløpig ser det ikke ut som om manager George Graham er villig til å bla opp sjekkheftet for å sikre seg Molde-spissen.

- Det er langt igjen til en eventuell Spurs-kontrakt, men det har vært nyttige treningsuker, sier Lund, som reiser hjem til Molde i løpet av uka.

Ifølge hans agent Rune Hauge, har flere klubber fra Portugal, Spania og Tyskland også vist interesse for sørlendingens tjenester.