Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen frykter tøff sesong

Steffen Iversen er forberedt på hardere kamp om spissplassen på Tottenham. Han regner med en tøff sesong, men tror laget vil nå målet om å bli blant de seks beste i Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steffen Iversen sier til Dagbladet.no at han har fått en tøffere jobb med å forsvare plassen på topp etter at Tottenham kjøpte den ukrainske spissen Sergei Rebrov.

- Han har et godt blikk, og kan bli en god spisspartner, men han er også en sterk konkurrent, sier Iversen om nykommeren i Londonklubben.

Landslagsspilleren håper Tottenham kan nå målet om å bli blant de seks beste i årets Premiere League. Likevel vet han at klubben må regne med hardere konkuranse fra andre lag som har kjøpt mange nye spillere i løpet av sommeren.

- Derfor er Tottenham helt avhengig av at spillerne holder seg skadefrie, sier Iversen som frykter en repetisjon av fjoråret, da mange spillere hadde langvarige skadeavbrudd.

Se Video i Realplayer


»Iversen om formen

Se Video i Realplayer


»Iversen om Rebrov og konkurransen

Se Video i Realplayer


»Iversen om overgangsryktene

Se Video i Realplayer


»Iversen om forventningene til årets sesong

KAMPKLAR: Steffen Iversen takler Ian Baraclough i en treningskamp mot Queens Park Rangers forrige helg.