Steffen Iversen i byttehandel?

BRUSSEL (NTB): Steffen Iversen kan bli offer for en byttehandel mellom Totteham og PSV Eindhoven. Den belgiske landslagsspissen Luc Nilis skal ha sagt han ønsker seg vekk fra PSV. Tottenham skal ha meldt sin interesse. . .

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Nilis hadde ikke drømt om å forlate PSV for noen uker siden, men ettersom laget ser ut til å falle sammen vil han vekk, sa Nilis' agent Dieudonne Van Lee i dag.

PSV-formann Harry van Raaij sier, ifølge VG, at han vil bytte Nilis med Steffen Iversen hvis Tottenham vil betale 35 millioner kroner i mellom. Tidligere har van Raaij uttalt at han er villig til å selge Nilis hvis prisen er den rette.

- Det betyr at Nilis har fått tillatelse til å forlate klubben, kommenterte Van Lee. Nilis' kontrakt med PSV går ut i juni 2000.

Solgte tre

PSV Eindhoven har solgt tre nederlandske landslagsspillere. Forsvareren Jaap Stam er klar for Manchester United, midtbanespilleren Philip Cocu skal til Barcelona og Arthur Numan har signert for Glasgow Rangers.

Salget av de tre stjernene er grunnen til at Nilis vil vekk. Tottenham står øverst på listen, men også Blackburn skal ha meldt sin interesse.

Steffen Iversen sier han ikke kjenner til at den nederlandske storklubben PSV Eindhoven er interessert.

Iversens agent Erik Solér sier han ikke har fått noen indikasjon på at en eventuell overgang til PSV har noe med Nilis å gjøre.

(NTB-Reuters)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer