Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen Iversen legger opp etter sesongen

TV 2-sjef avviser at Ivers blir ekspert hos dem.

SISTE SESONG: Ifølge en bok om Steffen Iversen som er i salg fra og med i dag, legger trønderen opp etter denne sesongen. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX
SISTE SESONG: Ifølge en bok om Steffen Iversen som er i salg fra og med i dag, legger trønderen opp etter denne sesongen. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet): Ifølge boka «Steffen - Født til fotball» som er i salg fra og med i dag, fortelles det at Steffen Iversen legger opp som fotballspiller.

Slik lyder det siste avsnittet i boka:

«Det eneste som er sikkert er at nå er det slutt. Han kan se tilbake på 18 sesonger på seniornivå. Et utall antall mål. Seiere og mesterskap. 36 år i medienes søkelys. Et halvt liv som trollunge og bohem.»

Bonus-år Tidligere i avslutningskapittelet skriver forfatter Anders Mølster Galaasen:

«Allerede i 2010-sesongen var han egentlig langt på overtid av hva han trodde kroppen skulle tåle. Så mye juling den kroppen har fått. Så at han hangla litt i 2012, det fikk han leve med. Det var egentlig et rent bonus-år det.»

Adresseavisen erfarer at Iversen, som fyller 36 år i morgen, blir fotballekspert i TV 2.

Dette avviste imidlertid TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen via Twitter i dag morges:

NY BOK: Steffen Iversens biografi «Steffen - født til fotball» er skrevet av Anders Mølster Galaasen og utgitt på Kagge forlag.
NY BOK: Steffen Iversens biografi «Steffen - født til fotball» er skrevet av Anders Mølster Galaasen og utgitt på Kagge forlag. Vis mer

- Stemmer ikke at Steffen Iversen skal til TV 2 Sporten. Tror han vurderer C More, skriver Jansen Hagen som et svar til TV 2-kommentator Morten Langli.

Lang karriere Iversen startet seniorkarrieren i Rosenborg på midten av 1990-tallet, før han spilte i Tottenham fra 1996 til 2003. Han vendte hjem til Norge og var med å spille Vålerenga til seriegull i 2005, før han flyttet tilbake til Trondheim og Rosenborg.

Han var i Crystal Palace i 2011, før han har spilt i Rosenborg igjen denne sesongen, som altså ser ut til å bli hans siste.

Iversen har spilt 79 landskamper og scoret 21 mål for Norge.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!