Steffen Iversen operert

Steffen Iversen brakk kjeven i går, og ble i dag operert på et sykehus i London. Tottenham-spissen blir liggende i sykesenga til midt i kommende uke. For fjerde gang på to år er landslagsspissen alvorlig skadet.


SKADD IGJEN: Steffen Iversen ligger nede med store smerter i kjeven, og spisskollega Chris Armstrong skjønner med en gang at det har skjedd noe alvorlig.


SMELLEN: Her skjer den fatale ulykken. Steffen satser maksimalt og header ballen over en utrusende David James i Liverpool-målet - men får seg en knyttnevekaramell som brekker kjevebeinet.

Det var en nedbrutt Steffen Iversen som fikk beskjed om at kjeven er brukket og at han nok en gang må ta pause fra fotballen på grunn av skade. Iversen var uheldig i hjemmemøtet med Liverpool på White Hart Lane.
Liverpool-keeper David James gikk opp i en duell med den norske landslagsspissen og traff 22-åringen på haken med høyre knyttneve. Ballen nikket Iversen i mål, men han var vinket av for offside.
Få minutter senere, etter en drøy halvtimes spill, måtte Iversen forlate banen med store smerter. Undersøkelser i går kveld viste at kjeven er brukket.
Tottenham vant kampen 2-1, men for nordmannen ble kvelden helsvart.


SMELLEN: Her skjer den fatale ulykken. Steffen satser maksimalt og header ballen over en utrusende David James i Liverpool-målet - men får seg en knyttnevekaramell som brekker kjevebeinet.

Kjevelås

Etter dagens operasjon må uheldige Iversen belage seg på å gå med kjevelås de neste to ukene. Det er usikkert når han igjen kan spille fotball for London-klubben.
For fjerde gang siden overgangen fra Rosenborg i 1996 er Iversen skadet. De siste ukene har han vært på full fart mot toppformen, og har ved flere anledninger vist at han forsvarer en plass i Tottenhams førsteellever. Nå må han igjen tåle en ufrivillig pause.
- Det var et uhell. Jeg beklager at Iversen ble truffet så hardt, sa David James medfølende etter kampen.
(NTB)