Steffen Iversen skadd

LONDON (Dagbladet): Tottenham-Chelsea 0-1. Norsk før-EM-dramatikk i det 79. minutt i går. Steffen Iversen ut på båre. Etter kampen på ei krykke ut i BMWen sin.

- Ankelen er sår og vond, men jeg tror ikke det skulle være noen fare, sier Steffen, som sjølsagt var skuffet over at Spurs heller ikke denne gangen klarte å banke Chelsea.

Iversen prøvde flere ganger å få ballen inn bak belgiske Ed De Goey. Men mannen med barten holdt buret reint.

Da Steffen ble skadd, var han utrolig målnær. Han møtte et innlegg fra Darren Anderton. La an slegga og fyrte løs, men fikk en hard støvletupp midt på ankelkulen. Av Chelsea-forsvarer Emerson Thome.

Vondt

Thome traff klokkeklart og Iversens scoringsfot fikk hard medfart.

- Akkurat nå gjør det vondt flere steder, både i ankelen og på sidene og i hælene. Men hvor alvorlig det er, det er det for tidlig å si. Vi får avvente noen dager til, så jeg får vært på en ordentlig legeundersøkelse, sier Steffen Iversen.

Blått kompleks

Det er nå 22 kamper siden Spurs vant mot blådraktene. Kampen i går var akkurat sånn lokaloppgjør mellom disse to klubbene har vært de siste 13 åra: Med ekstremt høyt tempo, temperament stabilt på kokepunktet og minimalt med mål. Og med Tottenham-tap. Spurs må klart kunne sies å ha et Chelsea-kompleks.

Steffen var nærmest scoringer for Tottenham. Blant annet hadde han en bakoverheading i tverrligger'n

Flo fellinger

Og i det 79.minutt, da Steffen ble sparket av Thome, gjorde Ed De Goey en refleksredning.

  • Tore André Flo kom innpå for Chelsea det siste snaue kvarteret, uten å gjøre stort annet enn å felle David Ginola et par ganger. Chelseas vinnermål kom i det 52. minutt, signert Bernard Lambourde.