Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steffen Iversen slipper ryggoperasjon

Fire kirurger, deriblant ryggeksperten som opererte Bjørn Dæhlie, Otto Schnell Husby, bestemte i går kveld at Steffen Iversen skal settes i strukturert trening.

Dermed slipper han operasjonen han fryktet.

- Vi har bestemt oss for å gå for et strukturert treningsprogram som skal bygge opp støttemuskulatur i Steffens korsrygg, sier landslagslege Thor Einar Andersen til Dagbladet. - I første omgang handler det om et program på seks til åtte uker hvor han ikke skal sparke til en eneste ball.

Norske eksperter, deriblant Schnell Husby, tidligere landslagslege Lars Engebretsen, nåværende landslagslege Thor Einar Andersen, den svenske ryggkirurgen Svante Berg samt Tottenhams medisinske apparat arbeidet i går kveld med ryggtilfellet Steffen Iversen. Etter tillatelse fra London skal Tottenham-spissen ha base i Oslo under gjenoppbyggingen. Og det er landslagets fysioterapeut Roar Robinsen som skal lede treningen.

De gangene Steffen Iversen reiser hjem til samboeren og bikkja i London skal Tottenham følge opp arbeidet.

Dermed tyder alt på at sesongen er over, slik Dagbladet skrev tirsdag. I hvert fall sesongen i England.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media